La Borda – Assemblea Feminista de Sarrià Sant Gervasi

La Borda, l’assemblea feminista de Sarrià – Sant Gervasi, som un col·lectiu de noies que des de l’any 2013 lluitem per combatre el patriarcat al districte. Aquest últim any i mig, alhora què iniciàvem el col·lectiu, hem dut a terme una recerca formativa sobre la qüestió dels rols i gèneres socials, tan per nosaltres mateixes com per la gent del districte, a qui hem pogut oferir debats i activitats al voltant d’aquesta temàtica. Malauradament, no gaudim d’un espai on reunir-nos, gestionar, treballar, guardar material, ni acollir propostes de les veïnes.

Som un col·lectiu de noies joves, fet què ens condiciona i limita els moments de trobada, ja què algunes estudiem, d’altres treballem, o les dues coses. Com que no disposem d’espai per reunir-nos, ens veiem obligades a quedar en cases particulars o en bars del districte, tenint en compte què els vespres dels diumenges són les úniques opcions a les què tenim accés.

La nostra feina és impossible tirar-la endavant en aquestes condicions, doncs no es poden fer actes públics en cases particulars i menys en bars; el mateix ens passa si necessitem utilitzar un material o un altre. Tot i que ja som una desena de noies, el nostre creixement, aprenentatge, actes i difusió al districte de Sarrià Sant Gervasi es veu absolutament limitat sense un espai físic propi.

És per això, per aportar una visió feminista i acabar amb el patriarcat La Borda ens sumem a reclamar un Espai pels Joves!

 

 

Anuncios

Responder

Introduce tus datos o haz clic en un icono para iniciar sesión:

Logo de WordPress.com

Estás comentando usando tu cuenta de WordPress.com. Cerrar sesión /  Cambiar )

Google+ photo

Estás comentando usando tu cuenta de Google+. Cerrar sesión /  Cambiar )

Imagen de Twitter

Estás comentando usando tu cuenta de Twitter. Cerrar sesión /  Cambiar )

Foto de Facebook

Estás comentando usando tu cuenta de Facebook. Cerrar sesión /  Cambiar )

w

Conectando a %s