Esberla – Assemblea de Joves de Sarrià

Som Esberla, l’Assemblea de Joves de Sarrià. L’assemblea de joves va néixer el 2002 sota la voluntat de participar al barri des d’una perspectiva juvenil i crítica. Des d’aleshores hem treballat per fer xarxa entre els joves, per formar-nos i polititzar el barri, fer activitats, xerrades, debats etc. a Sarrià. Hem passat per molts locals, des de l’Ictus – Ateneu Popular de Sarrià als casals okupats de la Fusteria i l’Esquerda. També vam estar un temps utilitzant el Casal Manuel de Pedrolo de Sant Gervasi però la inoperància de reunir-nos en un altre barri ens va fer tornar a reunir i muntar activitats directament al carrer.

Poder trobar-nos tots els membres de l’assemblea fa que haguem de fer malabars amb el temps, ja que som una dotzena de persones d’entre 17 i 23 anys, que algunes estudiem els matins, altres tardes, altres treballem el temps que ens queda. Sense comptar la resta d’activitats i grups dels que participem. Amb les dificultats per compaginar els nostres propis horaris no trobem cap equipament en tot el districte, i menys en el barri de Sarrià, que s’adapti a nosaltres.

La nostra persistència ens ha fet aguantar el fred dels hiverns i els dies plujosos al carrer, però treballar així és molt difícil i ens impossibilita un lloc pel material o per fer les activitats que considerem necessàries com a joves del barri. Pel teixit juvenil i crític a Sarrià ens sumem a reclamar un Espai pels Joves.

 

Anuncios

Responder

Introduce tus datos o haz clic en un icono para iniciar sesión:

Logo de WordPress.com

Estás comentando usando tu cuenta de WordPress.com. Cerrar sesión /  Cambiar )

Google+ photo

Estás comentando usando tu cuenta de Google+. Cerrar sesión /  Cambiar )

Imagen de Twitter

Estás comentando usando tu cuenta de Twitter. Cerrar sesión /  Cambiar )

Foto de Facebook

Estás comentando usando tu cuenta de Facebook. Cerrar sesión /  Cambiar )

w

Conectando a %s