El Bastó de Sarrià

Som l’entitat el Bastó de Sarrià, un grup de bastoners creat l’any 2013 amb la finalitat de promoure la cultura en un barri on aquesta, a part de ser poc coneguda, pel fet de que hi han molts pocs grups de cultura popular, es molt poc valorada, fins i tot menyspreada en algunes ocasions.

El nostre lloc de trobada setmanal, on hem de ballar, és l’Espai Gardenyes, un lloc incompatible amb les nostres necessitats. Ja que el ball de Bastons, encara que sigui desconegut en aquet barri, té la necessitat de molt assaig, perquè surti perfecte. És un ball on es salta, es pica al terra i es fan moviments a velocitats inimaginables, cosa que en l’Espai Gardenyes es fa molt difícil, a causa de la irregularitat del terra i les pedres que et trobes, no deixant de pensar que el fet de posar-se a ballar a mig desembre en un espai obert, no es el més desitjable. Som un grup d’unes 15 persones, on el nostre únic objectiu es passar-ho bé, ballar i crear una xarxa real de cultura popular en el barri.

Portem 2 anys en el barri, i no es normal que un grup de gent entre 15 i 17 anys en haguem de reunir en places, les nostres cases per poder fer reunions, o simplement que no tinguem un lloc amb unes condicions mínimes per assajar. Per un difusió de la cultura popular en el barri, el Bastó de Sarrià ens sumem a reclamar un Espai pels Joves.

Anuncios

Responder

Introduce tus datos o haz clic en un icono para iniciar sesión:

Logo de WordPress.com

Estás comentando usando tu cuenta de WordPress.com. Cerrar sesión /  Cambiar )

Google+ photo

Estás comentando usando tu cuenta de Google+. Cerrar sesión /  Cambiar )

Imagen de Twitter

Estás comentando usando tu cuenta de Twitter. Cerrar sesión /  Cambiar )

Foto de Facebook

Estás comentando usando tu cuenta de Facebook. Cerrar sesión /  Cambiar )

w

Conectando a %s