Comissió de Festes Alternatives de Sarrià

Som la Comissió de Festes Alternatives de Sarrià i, des de l’any 2001 ens encarreguem d’organitzar les festes alternatives del nostre barri, així com altres esdeveniments de caire festiu durant tot l’any. Tot i que vam néixer amb l’objectiu principal de crear un espai per les joves en el marc de la Festa major de Sarrià, aquesta no és la nostra única motivació, ja que entenem que l’autogestió, la independència vers les institucions i la reivindicació política han d’estar presents sempre en la Festa Major del nostre barri.

És per aquest motiu que, des de bon començament, ens hem trobat amb un seguit de traves i dificultats per organitzar, cada any, les festes alternatives: privatització de l’espai públic, restriccions d’horaris i de permisos, obligatorietat d’una assegurança per fer actes al carrer, manca de diners pel fet de fer festes autogestionades, multes, etc.

Amb tot, la principal dificultat ha estat la de no disposar d’un espai per poder utilitzar durant l’any per les múltiples reunions de preparació de les festes com, sobretot, per guardar el material necessari per què aquestes siguin un èxit. Som conscients que, aquest fet, ha limitat molt les possibilitats de fer unes millors festes. A més, sabem, a més, que aquesta inquietud és compartida per molts col·lectius del barri i del districte que, com nosaltres, veuen limitada la seva activitat per la manca d’un espai.

Per aquests motius, i per que Sarrià mereix unes (més) grans festes alternatives, autogestionades i combatives, també ens sumem a reclamar un Espai per Joves!

Anuncios

Responder

Introduce tus datos o haz clic en un icono para iniciar sesión:

Logo de WordPress.com

Estás comentando usando tu cuenta de WordPress.com. Cerrar sesión /  Cambiar )

Google+ photo

Estás comentando usando tu cuenta de Google+. Cerrar sesión /  Cambiar )

Imagen de Twitter

Estás comentando usando tu cuenta de Twitter. Cerrar sesión /  Cambiar )

Foto de Facebook

Estás comentando usando tu cuenta de Facebook. Cerrar sesión /  Cambiar )

w

Conectando a %s