Assemblea de Joves de Cassoles

Som l’Assemblea de Joves de Cassoles. Vam néixer el 2013 i des de llavors hem estat dedicant-nos a treballar les problemàtiques del jovent del barri de Sant Gervasi de Cassoles des d’una perspectiva crítica amb el món que ens envolta. Des de que vam néixer hem trobat molts problemes per reunir-nos. Tan és així que avui en dia ens reunim o bé a casa d’algú de nosaltres o bé als jardins del Brusi(Casa Sagnier tanca els diumenges).

Ara mateix som 13 joves, que a part dels seus estudis i/o feines, dediquen una gran part del seu temps lliure a comprometre’s i treballar per un barri on els problemes juvenils es solucionin i no se’ls obligui a marxar del barri, tant per gastar el seu temps d’oci com per emancipar-se.

En aquests dos anys, tot i deixar clares quines necessitats teníem a cobrir, l’ajuntament i els tècnics del districte només ens han ofert una sala(i tancada els diumenges, és a dir, perfectament inútil). Per un jovent que vol tenir veu al barri, l’Assemblea de Cassoles ens sumem a reclamar un Espai pels Joves.

Anuncios

Responder

Introduce tus datos o haz clic en un icono para iniciar sesión:

Logo de WordPress.com

Estás comentando usando tu cuenta de WordPress.com. Cerrar sesión /  Cambiar )

Google+ photo

Estás comentando usando tu cuenta de Google+. Cerrar sesión /  Cambiar )

Imagen de Twitter

Estás comentando usando tu cuenta de Twitter. Cerrar sesión /  Cambiar )

Foto de Facebook

Estás comentando usando tu cuenta de Facebook. Cerrar sesión /  Cambiar )

w

Conectando a %s