AEiG Sant Ignasi

Som l’Agrupament Escolta i Guia Sant Ignasi (AEiGSI) i formem part de Minyons Escoltes i Guies de Catalunya. El nostre cau es va fundar l’any 1982 i des de llavors eduquem a infants i joves en els valors de l’escoltisme, així com potenciant el contacte amb la natura. El formem 20 caps i quel·les, 100 nois i noies de diferents edats de 6 a 17 anys i totes les famílies que ens acompanyen. Som una entitat oberta al barri, ens impliquem tant com podem en les iniciatives que sorgeixen. L’any passat, per exemple, vam participar en la Festa Major organitzant un conjunt d’activitats obertes a tothom; també la pujada a Montserrat des de Sarrià, juntament amb altres associacions.

Des de fa 3 anys no tenim local on poder realitzar les nostres activitats i projectes. Actualment el Centre Cívic de Sarrià (Vila de Santa Amèlia) ens deixa un petit espai on guardar precàriament el material i tres sales polivalents exclusivament utilitzables els dissabtes per la tarda. Tot i així, els horaris d’accés són molt limitats i això en dificulta l’accés per agafar material i per reunir-nos.

El fet de tenir un local propi significaria un punt de referència pels infants, un espai que es facin seu on s’hi puguin identificar i que els hi permeti desenvolupar-se, augmentant la cohesió de tot l’agrupament. Simples accions com poder penjar-hi la cartolina del que van fer el dissabte anterior o poder decorar les parets són irrealitzables en la situació actual en la que ens trobem.

Anuncios

Responder

Introduce tus datos o haz clic en un icono para iniciar sesión:

Logo de WordPress.com

Estás comentando usando tu cuenta de WordPress.com. Cerrar sesión /  Cambiar )

Google+ photo

Estás comentando usando tu cuenta de Google+. Cerrar sesión /  Cambiar )

Imagen de Twitter

Estás comentando usando tu cuenta de Twitter. Cerrar sesión /  Cambiar )

Foto de Facebook

Estás comentando usando tu cuenta de Facebook. Cerrar sesión /  Cambiar )

w

Conectando a %s