AEiG Pere Quart

Som l’Agrupament Escolta i Guia Pere Quart, Sector I, Demarcació de Barcelona, Minyons Escoltes i Guies de Catalunya. Som un agrupament amb gairebé 45 anys d’història què hem passat per dos locals diferents, el primer al carrer Casanova, a l’escola Ipse, i el segon, on estem actualment, a Pg. De Sant Gervasi 66, a la parròquia de Santa Cecília. I tot i que, hem viscut els nostres més i els nostres menys amb la parròquia, estem molt contents dels locals que tenim.

S’ha de dir però, que moltes vegades la convivència amb els tallers de la parròquia o el propi mossèn són complicades, i tot i no tenir tota la llibertat que ens agradaria, ens sentim certament afortunats.

Com a entitat educativa que som, sabem el temps i l’esforç necessari per dur a terme una tasca pedagògica adequada, i ens costa de pensar què faríem si no tinguéssim els locals que tenim. I és el fet de saber la sort que tenim, que ens porta a donar el nostre màxim suport a la proposta de la plataforma de Sarrià per tal de reclamar un Espai pels Joves. I tot i que com Agrupament no formarem part d’aquesta comissió, volem saber totes les activitats que es realitzen per poder participar activament en les que puguem.

Tot i així, volem remmarcar que em hagut d’adaptar l’horari de consells ja que partir de les 12 de la nit, no tenim disponibilitat per estar al cau, i molts cops els acabem al carrer.

Anuncios

Responder

Introduce tus datos o haz clic en un icono para iniciar sesión:

Logo de WordPress.com

Estás comentando usando tu cuenta de WordPress.com. Cerrar sesión /  Cambiar )

Google+ photo

Estás comentando usando tu cuenta de Google+. Cerrar sesión /  Cambiar )

Imagen de Twitter

Estás comentando usando tu cuenta de Twitter. Cerrar sesión /  Cambiar )

Foto de Facebook

Estás comentando usando tu cuenta de Facebook. Cerrar sesión /  Cambiar )

w

Conectando a %s