AE Wéziza

Som l’Agrupament Escolta Wéziza i formem part d’Escoltes Catalans, l’associació laica de l’escoltisme català. El nostre agrupament va néixer el 2000 i des de llavors hem estat dedicant-nos a educar en el lleure infants i joves al barri de Sant Gervasi. Des del 2007 el centre cívic Casa Sagnier ha estat el punt de trobada per fer tan el Consell (l’òrgan de màxima representació de l’agrupament) com el cau, aprofitant els Jardins Brusi i les sales del centre cívic.

Tirar endavant un agrupament comportar un gran volum de temps i dedicació, el qual hem de compaginar amb la resta d’aspectes de la vida d’un jove de 20-25 anys. El Consell està format per 15 joves que ens dediquem a educar en valors a més de 80 infants i joves que formen part de l’agrupament. Els anys ens han fet créixer i ja són més de 100 famílies darrere l’agrupament que ens recolzen i ens acompanyen dia rere dia.

L’any que ve farem 15 anys i trobem molt greu que no tinguem a hores d’ara ni un espai propi ni un espai on deixar el material tècnic de l’agrupament. Per una millor qualitat pedagògica dels infants i els joves de l’agrupament escolta Wéziza, ens sumem a reclamar un Espai pels Joves.

Anuncios

Responder

Introduce tus datos o haz clic en un icono para iniciar sesión:

Logo de WordPress.com

Estás comentando usando tu cuenta de WordPress.com. Cerrar sesión /  Cambiar )

Google+ photo

Estás comentando usando tu cuenta de Google+. Cerrar sesión /  Cambiar )

Imagen de Twitter

Estás comentando usando tu cuenta de Twitter. Cerrar sesión /  Cambiar )

Foto de Facebook

Estás comentando usando tu cuenta de Facebook. Cerrar sesión /  Cambiar )

w

Conectando a %s