Notícies

18/04/2015 Crònica d’un divendres d’acampada.

Divendres 17 d’abril, després de la cassolada i la xocolatada convocada a la tarda des de la campanya de #notenimlloc, es va convidar als i les joves de Sarrià i Cassoles a sopar i acampar davant a Seu del Districte (Pl. de la Vila de Sarrià).

Després de la presència del regidor de Sarrià – Sant Gervasi, Joan Puigdollers, la Guardia Urbana va començar a amenaçar, gravar i intimidar a totes les joves que ens trobavem concentrades. El que havia de ser una protesta pacífica amb el símbol de tendes d’acampada per denunciar la falta de llocs de joves al districte va acabar amb un seguit d’agressions policials […]

 

10/04/2015

cartell 17.04

 

09/04/2015 Taula Rodona: “Espais pels Joves”

“Les entitats participants de la campanya #NoTenimLloc hem organitzat, el vespre del 9 d’abril, una taula rodona entorn les experiències col·lectives dels joves de l’Ateneu La Sèquia (Manresa) i de l’Espai pels Somnis (Igualada)  […]”

 

18/03/2015 La Directa

“El passat dissabte 14 de març col·lectius i entitats de Sarrià-Sant Gervasi es van reunir en un acte reivindicatiu per reclamar un espai pel jovent del districte. L’acció, una activitat conjunta entre 4 caus i dos esplais del districte, aplegà 300 joves  […]”

 

05/03/2015 El Jardí de Sant Gervasi

“A la redacció de El jardí de Sant Gervasi ens ha arribat un manifest d’entitas de joves. Mostra una situació que s’allarga de fa temps i que afecta a moltes entitats o organitzacions dels joves del Districte. També han obert una pàgina web on recollir adhesions d’entitats, col·lectius i particulars: https://notenimlloc.wordpress.com/firmar/ Publiquem un extracte del manifest, on s’explica la reivindicació: […]”

01/03/2015 La Torre de Barcelona

“El proper 14 de març sentireu soroll de cassoles a Sarrià. Però aquest cop no es tracta de cap reivindicació política sinó d’una de ben local, una que afecta als joves del Districte: la manca d’espais on fer activitats.

Els joves necessiten espais on trobar-se als vespres, on guardar els estris que fan servir per a les seves activitats o per a les acampades, un lloc on assajar i preparar noves activitats sense necessitat de pagar per reservar sales.  […]”

28/02/2015 Cassolada a la Seu del Districte

Anuncios

Responder

Introduce tus datos o haz clic en un icono para iniciar sesión:

Logo de WordPress.com

Estás comentando usando tu cuenta de WordPress.com. Cerrar sesión /  Cambiar )

Google+ photo

Estás comentando usando tu cuenta de Google+. Cerrar sesión /  Cambiar )

Imagen de Twitter

Estás comentando usando tu cuenta de Twitter. Cerrar sesión /  Cambiar )

Foto de Facebook

Estás comentando usando tu cuenta de Facebook. Cerrar sesión /  Cambiar )

w

Conectando a %s